Blauw-Wit 1 begint competitie met verlies tegen VIOS 1

Op zaterdag 2 september stond voor Blauw-Wit 1 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Er mocht meteen worden afgereisd naar Willemstad voor de uitwedstrijd tegen VIOS 1. 

Er werd weer eens ouderwets op gras gespeeld en Blauw-Wit pakte een 0-1 voorsprong. Maar men gaf dit direct uit handen en kwam 3-1 achter. Deze achterstand kon omgebogen worden tot een 3-3 gelijke stand. Daarop scoorde VIOS drie keer op rij en Blauw-Wit had moeite om dit gaatje te dichten. Het verschil bleef steeds 2 à 3 doelpunten tot vlak voor rust. Blauw-Wit knokte zich terug tot 9-9 en dacht met deze stand te gaan rusten maar VIOS scoorde nog één keer en dus zochten beide ploegen de kleedkamer op met een 10-9 ruststand. Het eerste doelpunt na rust was voor Blauw-Wit waardoor de stand weer gelijk was. VIOS sloeg weer een gaatje van 3 en bracht de stand op 13-10. Na een 14-12 tussenstand vergat Blauw-Wit te scoren terwijl VIOS nog even door ging met doelpunten maken. Dit resulteerde in een 18-12 nederlaag. 

Ondanks de nederlaag werd er goed gespeeld. Helaas is slechts drie keer scoren in de 2e helft niet goed genoeg en dat zal de volgende wedstrijden beter moeten. Volgende week wordt er op het eigen kunstgrasveld gespeeld tegen Luctor om 15 uur. Kom allemaal kijken, Blauw-Wit kan alle support gebruiken! 

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.