Blauw-Wit 1 wint overtuigend van Luctor

Na een vrij weekend voor Blauw-Wit 1 moest men het deze week opnemen tegen het eerste team van K.V Luctor. Een wedstrijd die gewonnen moet worden in de strijd om het kampioenschap. Het liefst ook nog met grote cijfers aangezien er maar een ploeg promoveert. Blauw-Wit 1 zag ons tweede helaas hun wedstrijd tegen Luctor 2 verliezen. Blauw-Wit was gewaarschuwd, Luctor is naar Goes afgereisd om 4 punten te halen. 

Blauw-Wit begon op volle oorlogsterkte met naast de gebruikelijke reservebank, ook Ivo en Bas. De wedstrijd ging gelijk op tot 3-3. Hierna gingen de goals bij Blauw-Wit vallen en hield Luctor de resterende eerste helft op slechts twee doelpunten. Hiermee creëerde Blauw-Wit al in de eerste helft een ruime voorsprong van negen doelpunten, 14-5. 

In de rust werd besproken dat men nu moest doordrukken en het verschil verder moest uitbreidden. Maar gedurende de tweede helft met het verschil tussen de ploegen schommelen tussen de acht/tien doelpunten. Uiteindelijk was het verschil dus in de eerste helft al gemaakt. De scheidsrechter floot de wedstrijd af bij een 22-14 eindstand. 

Een nette, terechte en zeer belangrijke overwinning voor Blauw-Wit. Volgende week moet Blauw-Wit 1 afreizen naar Mijnheersland om daar punten te pakken tegen K.V. Oranje-Zwart en heeft Blauw-Wit 2 een weekend vrij. Tot volgende week! 

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.