Blauw-Wit A1 wint de laatste derby van het seizoen van Togo A1!

Afgelopen zaterdag 28 mei werd de laatste wedstrijd van de A1 gespeeld. Dé derby in de brandende zon tegen TOGO A1. Een ploeg waarvan ze natuurlijk moesten winnen. Het was de laatste wedstrijd als team. Een paar zullen hierna helaas stoppen. Ook was het de laatste wedstrijd voor de coaches / trainers. Het team had afgesproken de wedstrijd te spelen met plezier en zeker de beleving in het spel te brengen.

Blauw-wit A1 begon aan de wedstrijd en al gauw kwamen ze 1-0 voor. Daarna kwam TOGO terug en werd het al snel 1-1. Het is de eerste minuten gelijk opgelopen. Maar met rust stond de A1 voor met 13-9. Een reden voor wat complimenten van de trainers aan het adres van de spelers! Ze speelden een goede wedstrijd, dus was het zaak dit door te zetten in een gevoelstemperatuur van 30 graden. 

Ze begonnen aan de 2de helft en maakten al snel nog meer doelpunten. TOGO raakte gefrustreerd maar scoorde toch zelf ook nog een aantal punten. Na een tijd stond het al 20-10 voor Blauw-Wit A1. De wedstrijd eindigde met een stand van 23-15. Een hele mooie afsluiter van het seizoen en voor degene die stoppen. 

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.