Blauw-Wit pakt belangrijke punten tegen Voltreffers

Voor Blauw-Wit 1 stond dit weekend de tweede uitwedstrijd op het programma tegen K.V. Voltreffers in Oosterhout. Een lastige tegenstander die in de veldcompetitie de derde plaats bezit maar gewoon punten pakt van de koploper.  

Blauw-Wit begon met Robin bij afwezigheid van Denny. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. Blauw-Wit maakte 0-2 maar Voltreffers maakte direct daarop gelijk, 2-2. Het lukte Blauw-Wit om een kleine voorsprong van drie doelpunten te pakken 2-5. Met name één vak van Blauw-Wit had moeite met het achterverdedigen van Voltreffers en het lukte niet om de voorsprong verder uit te bouwen. Het verschil bleef gedurende de eerste helft schommelen tussen twee/drie doelpunten. De ploegen gingen rusten met een 5-8 ruststand. 

Het eerste doelpunt na rust was voor Blauw-Wit, 5-9. Blauw-Wit ging beter om met het achterverdedigen en wist via de standen 6-11 en 7-14 het verschil uit te breiden naar zeven doelpunten. De wedstrijd was eigenlijk al wel gespeeld en uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij 10-18. 

Blauw-Wit heeft er hard voor moeten werken maar neemt de 2 verdiende punten mee naar Kloetinge. Volgende week heeft Blauw-Wit 1 een weekend vrij en speelt Blauw-Wit 2 thuis tegen Oranje-Wit 5 om 16.30u. Alle support is welkom! 

Tijdens de wedstrijd zijn er foto's gemaakt door korfbalfoto.nl, deze kun je via de volgende link bekijken https://www.oypo.nl/B754EE0990010A18

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.