Blauw-Wit scoort onvoldoende en verliest van Keep-Fit

Na de winst tegen Seolto stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander Keep-Fit uit Roosendaal. Keep-Fit had, net zoals ons, haar eerste wedstrijd gewonnen.

Met een fel zonnetje en het nodige publiek aan de zijlijn ging de wedstrijd van start. Door afwezigheid van Annemarijne begon Esmee in de basis. Blauw-Wit schoot uit de startblokken en kwam op een 2-0 voorsprong . BW bleef in de eerste helft lang aan de goede kant van de score, maar na een 4-2 voorsprong kwamen er wat foutjes in de verdediging en lukte het aanvallend allemaal niet meer zo goed. Keep-Fit werd sterker en kwam na de 4-4 zelfs langszij. Aan beide kanten werden nog wat doelpunten gemaakt en werd er gerust met een 6-7 stand in het voordeel van Keep-Fit.

In de rust werden er afspraken gemaakt hoe het zowel in de verdediging als in de aanval aangepakt moest worden. Keep-Fit viel te pakken, maar dan zou Blauw-Wit wel een extra stapje bij moeten zetten.

Helaas voor Blauw-Wit kwam het niet goed uit de kleedkamer. Keep-Fit profiteerde hiervan door twee keer op rij te scoren. Gelukkig was Blauw-Wit op tijd bij de les en scoorde vervolgens ook twee keer. Daarna volgde een rommelige periode van beide teams. Of het nou het felle zonnetje was of toch de wind, de korf was moeilijk te vinden. Waar Keep-Fit kon bijschakelen, kon Blauw-Wit helaas niet volgen. Met wat wisselingen in beide vakken werd gehoopt nog wat te forceren, maar jammer genoeg had dit niet het gewenste resultaat. De wedstrijd eindigde met een 9-15 stand. We kunnen concluderen dat beide teams niet hun beste spel hebben laten zien, maar dat zeker Blauw-Wit heel de wedstrijd achter de feiten aan heeft gelopen. Er werden in de verdediging te veel fouten gemaakt en aanvallend liet BW te weinig zien.

De volgende wedstrijd reist Blauw-Wit af naar Zaamslag. De ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen heeft nog geen punten weten te bemachtigen, dus het is van belang dat Blauw-Wit ervoor zorgt dat dat ook zo blijft!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.