Korfbalkamp weer groot feest!

Het laatste weekend van juni vond weer het jaarlijkse jeugdkamp plaats. En ook dit jaar was het weer een groot succes 🙂

Vrijdagavond na oppompen van de luchtbedden en inrichten van de slaapplekken was het tijd voor de eerste activiteit. Op de fiets werd er richting het bos in Goes-Zuid gegaan voor een avondje levend stratego en smokkelspel. Om de dag af te sluiten kwam iemand met het briljante idee om met zijn allen op de fiets door de McDrive te gaan voor een McFlurry. Het ijs smaakte heerlijk na deze actieve avond en het bleef daarna nog lang onrustig in de tenten.

Zaterdagochtend na het ontbijt was het tijd voor vossenjacht. Met een plattegrond van Goes en Kloetinge gingen vier verschillende groepjes onder begeleiding op pad. Bij een gevonden vos moest een opdracht uitgevoerd worden en voor een voltooide opdracht kreeg je een letter cadeau dat uiteindelijk een woord moest vormen. Maar om het wat spannender te maken reed er een 'boef' rond die een verkregen letter kon doorkrassen waardoor je deze vos weer opnieuw moest vinden. Ondanks de lange tocht was het weer perfect en heeft iedereen genoten. Na het zwemmen hebben we lekker gebarbecued en kon er even uitgerust worden. Want het avondprogramma beloofde weer spectaculair te worden met een dropping. De jonge jeugd werd gedropped in 's Heerhendrikskinderen en onderweg moesten er opdrachten uitgevoerd worden. Ondertussen reden er twee auto's met leiding rond. Eenmaal gevonden moest er een korf meegesjouwd worden richting de kantine. De oudere jeugd werd gedropped in Hansweert die ook opdrachten moesten uitvoeren. En ook hier ging de leiding op zoek maar de twee groepen waren ze te slim af en zijn zonder gespot te worden teruggekeerd naar de kantine.

Zondagochtend was het tijd voor wat ochtendgym en een korfbalkamp is niet compleet zonder korfbal dus 's middags hebben we het creatieve korfbalyathzee gespeeld. Waarna het tijd was om op te ruimen, de tenten in te pakken en moe en voldaan naar huis te keren. Namens de kampleiding bedankt voor het gezellige weekend en veel succes met het nieuwe seizoen.

↡↡↡ voor volledige sfeerimpressie, check de aftermovie hieronder! ↡↡↡

Geplaatst in Nieuws.