Korfbalplaatjesactie K.V. Blauw Wit zondag 17 september van start!

Het is bijna zo ver. Zondag 17 september a.s. start dan eindelijk de korfbalplaatjesactie van KV Blauw Wit in samenwerking met de Agrimarkt in Goes.

Van 17 september t/m 11 november ontvangt iedere klant van de Agrimarkt Goes bij iedere € 15,- * aan boodschappen een setje met korfbalplaatjes gratis. Aan de kassa geef je dat je van K.V. Blauw-Wit plaatjes spaart. Ook zullen er wekelijks setjes gratis verstrekt worden bij aankoop van een groot aantal interessante actieartikelen. Hou hiervoor de actiefolders van de Agrimarkt Goes en de producten in de winkel goed in de gaten.

Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een fraai K.V. Blauw Wit-verzamelalbum gratis! De albums worden voorafgaand aan de actie via de vereniging verspreid. Hou hiervoor www.kvblauw-wit.com goed in de gaten. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je zondag 17 september a.s. direct kunt beginnen met het sparen van de plaatjes van je club. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij de Agrimarkt Goes.

Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het voor iedereen haalbaar om alle verschillende plaatjes van je eigen club bij elkaar te sparen. Aan het einde van de actie zal er een ruilbeurs plaatsvinden, zodat je ook nog dat laatste ontbrekende plaatje kunt bemachtigen.

Namens het bestuur van KV Blauw Wit en Agrimarkt Goes, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief emballage, tabak- en slijterijproducten.

Geplaatst in Nieuws.