Rijschool Tinus Mixtoernooi 2017

A.s. zaterdag 17 juni is het weer mixtoernooi! Van 10:00 uur tot 16:00 uur worden er verschillende wedstrijdjes gespeeld, met aansluitend een barbecue. 

Maar er is meer! Om 11:30 uur starten de jeugdspelen voor de leeftijden 4 t/m 6 en 7 t/m 13 jaar. Dit duurt tot ongeveer 12:45 uur. Aansluitend krijgen de kinderen nog een broodje en iets te drinken. Opgeven kan door iedereen (ook niet-leden!) via mixtoernooi@kvblauw-wit.com. Graag de naam en leeftijd hierin vermelden. Daarnaast staat er ook de gehele dag een springkussen.

Maar er is meer! Ook zal deze dag, voor het eerst in de geschiedenis van het mixtoernooi, de wedstrijd ei-werpen van start gaan. We werpen zo ver mogelijk om de ei-werp-wisselbeker in ontvangst te mogen nemen. Eeuwige roem verzekerd! Het zal om 13:00 uur van start gaan in de pauze van het toernooi, iedereen kan meedoen. Op de dag zelf wordt uitgelegd hoe. 

Maar er is meer! Laten we vooral de Nieks grote bingoshow niet vergeten! Om de tijd op te vullen tussen de poulefase en de finalerondes, zullen de nummertjes over de intercom geroepen worden. Bingokaarten op de dag zelf verkrijgbaar. 

Veel te doen en te bekijken dus! Hopelijk tot zaterdag!

Geplaatst in Nieuws.