Twee punten na moeizame wedstrijd Blauw-Wit 1

Afgelopen weekend stond voor Blauw-Wit 1 de derde uitwedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter, Oranje Zwart/De Hoekse.  Er wordt nog met enige regelmaat gesproken over de stoffige hal waar twee jaar geleden in gespeeld moest worden maar Oranje Zwart/De Hoekse heeft een nieuwe hal en daar moesten de punten gehaald worden. 

De wedstrijd begon stroef en bij Blauw-Wit ging het moeizaam. Via 0-2 in het voordeel van Blauw-Wit, kwam Oranje Zwart weer gelijk en liep zelfs uit naar een 4-2 voorsprong. Blauw-Wit maakte weer gelijk en via een 5-4 stand pakte Blauw-Wit weer de leiding in de wedstrijd, 5-7 . Het lukte Blauw-Wit niet om in de eerste helft al echt afstand te nemen van Oranje Zwart maar desondanks liep men moeizaam uit naar een 7-10 ruststand.

Blauw-Wit incasseerde in de eerste helft te veel onnodige tegendoelpunten. Verdedigend moest het absoluut beter de tweede helft. Blauw-Wit begon scherper dan de eerste helft. Via 8-11 vergrootte men de voorsprong in 15 minuten naar 12 doelpunten, 8-20. Na matig slotakkoord met 13 minuten zonder doelpunten, werd er aan beide zijde nog eenmaal gescoord en dat bracht de stand uiteindelijk op 9-21. 

Moeizame wedstrijd voor Blauw-Wit waarin in de eerste helft te veel tegentreffers werden geïncasseerd en in de tweede helft een lange periode zonder doelpunten. Maar verdedigend was het de tweede helft absoluut beter met maar twee tegentreffers. Vrijdag 22 december zal Blauw-Wit 1 de inhaalwedstrijd spelen tegen  ZKV in het omnium. Kom allemaal supporteren!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.