Verdiende winst voor Blauw-Wit C1

Zaterdag 09-12-2017 Zierikzee C1 - Blauw-Wit C1

Na het onnodige gelijkspel van vorige week, was het team vastbesloten om te winnen van Zierikzee dat nog geen punten wist te behalen. Na het harde trainen van afgelopen week om vanuit de drie- één te spelen, was de C1 er klaar voor.

Tijdens de voorbereiding werd afgesproken om zo lang mogelijk vanuit de drie- één de acties te maken. Dit had succes, want na 10 minuten spelen pakte Blauw-Wit de leiding dankzij een korte kans van Nick. Helaas konden we deze voorsprong niet lang vasthouden: gelijk volgde de 1-1. Wisselen van vak en met nog 8 minuten te spelen in de eerste helft maakte Thijke de wel verdiende 1-2 uit een doorloopbal. Weer wist Zierikzee wat terug doen: 2-2. Gelukkig konden we de rust in met een voorsprong, want Nick maakte een mooie bovenhandse doorloopbal: 2-3.

Na geweldig spel in de eerste helft ging Blauw-wit er de tweede helft voor zorgen dat er ook gewonnen ging worden. Het duurde lang voordat Blauw-wit het verschil wist te maken, maar na 15 minuten spelen lukte het eindelijk met een geweldig afstandsschot van Maria. Aan haar gezicht te zien, geloofde ze het zelf ook niet, maar het stond nu toch echt 2-4. Daarna begonnen de doelpunten te vallen nu was het de beurt aan Chelsea die in vorm was ze maakte met nog 5 minuten spelen de 2-5 en in de slotseconden ook nog de 2-6.

Met het geweldige spel dat ze hebben laten zien is elk team gewaarschuwd. Door deze geweldige overwinning blijft het kampioenschap in zicht.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen.