Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is binnen de sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over, of te maken heeft met, grensoverschrijdend gedrag.
De vertrouwenspersoon fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag.
Ze bieden een luisterend oor, geven raad en verwijzen door voor geschikte hulp.

Als je een probleem hebt dat je niet wilt of kunt bespreken met iemand van de (bege)leiding of het bestuur, kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

Onze vereniging kent twee vertrouwenspersonen. De functie is een duobaan, die wordt ingevuld door Linda Nonnekes-Kraak en Martijn Zandee.
Leden of verwanten kunnen met een van beiden (of desgewenst met beiden) mondeling contact opnemen of per mail via vertrouwenspersoon@kvblauw-wit.com (dit e-mailadres is een directe verbinding met de contactpersonen).

Daarnaast is het NOC*NSF meldpunt “seksuele intimidatie in de sport” dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Het nummer is 0900 – 202 55 90 (€ 0,10 per minuut).