Wedstrijdverslagen

 • Blauw-Wit pakt twee punten en stijgt naar plek 6

  Blauw-Wit pakt twee punten en stijgt naar plek 6

  Na het knappe gelijkspel vorige week tegen KVK wist Blauw-Wit dat het afgelopen zaterdag zeker geen onmogelijke taak was om ook van PSV/lifovragen uit Eindhoven te winnen. Gezien de stand op de ranglijst en met in het achterhoofd de wedstrijd …Lees meer »
 • Blauw-Wit en KVK delen de punten in Kapelle

  Blauw-Wit en KVK delen de punten in Kapelle

  Door de twee nederlagen tegen Erasmus en Stormvogels beloofd het een spannend einde van de competitie te worden. Met nog drie wedstrijden te gaan staat Blauw-Wit nog altijd een punt achter de (zeker) veilige nummer 6, OEC. KVK was afgelopen …Lees meer »
 • Titelfavoriet Erasmus maat te groot voor Blauw-Wit

  Titelfavoriet Erasmus maat te groot voor Blauw-Wit

  Na twee gewonnen wedstrijden op rij lijkt Blauw-Wit de vorm van het veld weer een beetje terug te hebben gevonden. Zeker de wedstrijd tegen Triade put vertrouwen voor de spannende ontknoping van het zaalseizoen. Afgelopen zaterdag moest de selectie naar …Lees meer »
 • Blauw-Wit pakt belangrijke punten in Asten

  Blauw-Wit pakt belangrijke punten in Asten

  Na de knappe en nodige overwinning van vorige week op Triade moest Blauw-Wit afgelopen zaterdag afreizen naar Asten om het op te nemen tegen de hekkensluiter uit de poule, Klimop. De thuiswedstrijd had Blauw-Wit vrij gemakkelijk gewonnen maar dat betekende …Lees meer »
 • Eindelijk twee punten voor Blauw-Wit

  Eindelijk twee punten voor Blauw-Wit

  Hoewel Blauw-Wit 1 op de helft van de zaalcompetitie van te voor een betere klassering voor ogen had, vallen er komende weken nog genoeg punten te halen om in ieder geval uit de degradatiezonde weg te komen. Te beginnen met …Lees meer »
 • Blauw-Wit verliest weer belangrijke pot in degradatiestrijd

  Blauw-Wit verliest weer belangrijke pot in degradatiestrijd

  Uitermate belangrijke wedstrijd afgelopen zaterdag voor Blauw-Wit 1 tegen OEC 1. De onbekende bezoekers uit Helmond hadden drie punten meer gehaald en heeft van de bovenste ploegen in de poule niet dik verloren. Dat betekende in ieder geval dat Blauw-Wit …Lees meer »
 • Blauw-Wit komt ook in Eindhoven niet uit neerwaartse spiraal

  Blauw-Wit komt ook in Eindhoven niet uit neerwaartse spiraal

  Door het verlies tegen KVK stond er afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma.  Het eerste en het tweede moesten afreizen naar Eindhoven voor de wedstrijd tegen PSV/lifovragen.nl. Blauw-Wit 2 dat verdiend van KVK had gewonnen was het aan …Lees meer »
 • Vierde nederlaag voor Blauw-Wit

  Vierde nederlaag voor Blauw-Wit

  Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van 2019 op het programma. De selectie moest het opnemen tegen KVK uit Kapelle. Belangrijke wedstrijden voor de selectie. Het eerste kon bij winst het gat met de hekkensluiter vergroten en aansluiting vinden bij …Lees meer »
 • Blauw-Wit overklast door Erasmus

  Blauw-Wit overklast door Erasmus

  Afgelopen zaterdag stond de tweede thuiswedstrijd op het programma en wel tegen een van de favoriete voor de titel, Erasmus uit Rotterdam. Vorige week verdiende absoluut niet de schoonheidsprijs maar pakte BW wel twee punten tegen laagvlieger Klimop (A). Blauw-Wit …Lees meer »
 • Zakelijke overwinning voor Blauw-Wit 1

  Zakelijke overwinning voor Blauw-Wit 1

  Na het zure en onnodige verlies van vorige week moest bij Blauw-Wit afgelopen zaterdag de knop om. De tweede wedstrijd stond op het programma en net als vorige week zaterdag een onbekende (jonge) ploeg, Klimop uit Asten. Blauw-Wit begon in …Lees meer »
 • Zuur en onnodig verlies voor Blauw-Wit 1

  Zuur en onnodig verlies voor Blauw-Wit 1

  Na een maand van korfballoze weekenden begon eindelijk de zaalcompetitie voor Blauw-Wit in een vernieuwde opstelling. De selectie is ingedeeld in twee klassen met veel onbekende ploegen zoals ook de tegenstander van afgelopen zaterdag, Triade uit Groot-Ammers. Voor de verandering …Lees meer »
 • Collectief sterk Blauw-Wit wint verdiend van Seolto

  Collectief sterk Blauw-Wit wint verdiend van Seolto

  Het leek afgelopen zaterdag een echte herfstdag te worden met wind en regen maar niks was minder waar. Tijdens de wedstrijd van tweede, dat knap gelijk speelde tegen ONDO 4, trok het helemaal open en verscheen zelfs de blauwe lucht. …Lees meer »
 • Onzorgvuldig Blauw-Wit niet scherp genoeg

  Onzorgvuldig Blauw-Wit niet scherp genoeg

  Afgelopen zaterdag stond er slechts een wedstrijd op het programma, DSO 1 - Blauw-Wit 1. Een aantal spelers die al wat langer meedraaien in de senioren zullen deze ploeg nog wel kennen van een paar seizoenen geleden. Een ploeg die …Lees meer »
 • Blauw-Wit C1 verdiend kampioen na overwinning op TOGO

  Blauw-Wit C1 verdiend kampioen na overwinning op TOGO

  Zaterdag 13 oktober was het dan zover, onze C1 kon kampioen worden. Maar dat hebben we niet zomaar voor elkaar gekregen. Vanaf september is er hard getraind, weer oefenen op een nieuwe speelwijze. Waar we vorige jaar bezig zijn geweest …Lees meer »
 • Blauw-Wit komt te kort tegen sterker Togo

  Blauw-Wit komt te kort tegen sterker Togo

  Na de nipte overwinning van vorige week stond deze week de derby op het programma tegen TOGO. Een mooie wedstrijd die beide ploegen uiteraard graag wilden winnen. Blauw-Wit zit in een flow door steeds sterk terug te komen in de …Lees meer »
 • Blauw-Wit D1 wint kampioenswedstrijd van Seolto D2

  Blauw-Wit D1 wint kampioenswedstrijd van Seolto D2

  Op zaterdag 6 oktober hadden we een wedstrijd waar we kampioen konden worden. We moesten spelen tegen Seolto uit Vlissingen. Ik was deze wedstrijd de aanvoerder en mocht de scheidrechter een hand geven en kiezen aan welke kant we gingen …Lees meer »
 • Na ijzersterke tweede helft pakt BW alsnog de overwinning

  Na ijzersterke tweede helft pakt BW alsnog de overwinning

  De selectie reisde op een schitterende nazomerse zaterdag af naar Kapelle om het op te nemen tegen KVK. Belangrijke wedstrijd voor het eerste, bij winst zou men in het klassement verder uit lopen maar bij verlies zou het gat met …Lees meer »
 • Blauw-Wit boekt belangrijke overwinning op Scheldevogels

  Blauw-Wit boekt belangrijke overwinning op Scheldevogels

  Na de overwinning vorige week stond er afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Scheldevogels. De ploeg uit Bergen op Zoom deelde tot dan toe de ongeslagen koppositie met Keep-Fit. Bij winst zou Blauw-Wit gelijk komen met Scheldevogels …Lees meer »
 • BW trekt winst in slotminuut over de streep

  BW trekt winst in slotminuut over de streep

  De selectie reisde afgelopen zaterdag af naar den overkant voor de uitwedstrijd tegen KV Zaamslag. Na het verlies van vorige week tegen Keep-Fit, was het belangrijk om aansluiting te houden met de subtop en dus moesten er punten gepakt worden. …Lees meer »
 • Blauw-Wit scoort onvoldoende en verliest van Keep-Fit

  Blauw-Wit scoort onvoldoende en verliest van Keep-Fit

  Na de winst tegen Seolto stond afgelopen zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander Keep-Fit uit Roosendaal. Keep-Fit had, net zoals ons, haar eerste wedstrijd gewonnen. Met een fel zonnetje en het nodige publiek aan de zijlijn ging de …Lees meer »
 • Blauw-Wit begint seizoen met bewogen overwinning

  Blauw-Wit begint seizoen met bewogen overwinning

  Na een zonnige zomer zonder korfbal begon afgelopen zaterdag de veldcompetitie weer. Blauw-Wit reisde met een vernieuwde selectie af naar Vlissingen waar het het moest opnemen tegen Seolto, die ook met een nieuwe selectie aan de start verscheen. De eerste …Lees meer »
 • Blauw-Wit stelt kampioensfeest Stormvogels uit

  Blauw-Wit stelt kampioensfeest Stormvogels uit

  Na het zure verlies tegen K.V. Luctor en een vrij korfbalweekend stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen koploper K.V. Stormvogels uit Westkapelle op het programma. Stormvogels had nog twee punten nodig om het kampioenschap in de derde klasse binnen te …Lees meer »
 • Blauw-Wit wint de derby van TOGO

  Blauw-Wit wint de derby van TOGO

  Omdat de wedstrijd tegen VIOS op 31 maart helaas niet door ging, startte op 14 april het tweede deel van het veldseizoen voor het eerste van Blauw-Wit. Men mocht meteen aan de bak tegen TOGO dat derde staat en nog …Lees meer »
 • Blauw-Wit 2 wint in slotminuut van PKC 7

  Blauw-Wit 2 wint in slotminuut van PKC 7

  Op zaterdag 10 maart reisde het 2e team af naar Papendrecht voor de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen. Met voor deze gelegenheid de coach in het veld en aanvulling vanuit de A’s! De opdracht voor deze wedstrijd was simpel volgens …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 KAMPIOEN!

  Blauw-Wit 1 KAMPIOEN!

  10 februari. Eindelijk was het zo ver, de kampioenswedstrijd voor Blauw-Wit 1. Aan het begin van het seizoen was maar een doel gesteld: kampioen worden en promoveren naar de 3e klasse. Dat kon die bewuste zaterdag al gerealiseerd worden in …Lees meer »
 • Blauw-Wit verslaat Voltreffers na sterke tweede helft

  Blauw-Wit verslaat Voltreffers na sterke tweede helft

  27 januari werd door zowel Blauw-Wit 1 als Blauw-Wit 2 thuis in het Omnium gespeeld. Blauw-Wit 2 moest het opnemen tegen Fortis 5. Uit werd deze wedstrijd met twee doelpunten verschil helaas verloren. Het 2e moest dus aan de bak. …Lees meer »
 • Twee punten na moeizame wedstrijd Blauw-Wit 1

  Twee punten na moeizame wedstrijd Blauw-Wit 1

  Afgelopen weekend stond voor Blauw-Wit 1 de derde uitwedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter, Oranje Zwart/De Hoekse.  Er wordt nog met enige regelmaat gesproken over de stoffige hal waar twee jaar geleden in gespeeld moest worden maar Oranje Zwart/De …Lees meer »
 • Verdiende winst voor Blauw-Wit C1

  Verdiende winst voor Blauw-Wit C1

  Zaterdag 09-12-2017 Zierikzee C1 - Blauw-Wit C1Na het onnodige gelijkspel van vorige week, was het team vastbesloten om te winnen van Zierikzee dat nog geen punten wist te behalen. Na het harde trainen van afgelopen week om vanuit de drie- …Lees meer »
 • Winst en verlies voor Blauw-Wit E1

  Winst en verlies voor Blauw-Wit E1

  Zaterdag 25 november: Fortis E1 – Blauw Wit E1Met de wetenschap dat de tegenstander haar beide wedstrijden gewonnen had tegen de ploegen waar wij van verloren hadden, gingen we enigszins nerveus op weg naar Souburg. Marloes benadrukte in de voorbespreking …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 wint overtuigend van Luctor

  Blauw-Wit 1 wint overtuigend van Luctor

  Na een vrij weekend voor Blauw-Wit 1 moest men het deze week opnemen tegen het eerste team van K.V Luctor. Een wedstrijd die gewonnen moet worden in de strijd om het kampioenschap. Het liefst ook nog met grote cijfers aangezien …Lees meer »
 • Blauw-Wit pakt belangrijke punten tegen Voltreffers

  Blauw-Wit pakt belangrijke punten tegen Voltreffers

  Voor Blauw-Wit 1 stond dit weekend de tweede uitwedstrijd op het programma tegen K.V. Voltreffers in Oosterhout. Een lastige tegenstander die in de veldcompetitie de derde plaats bezit maar gewoon punten pakt van de koploper.  Blauw-Wit begon met Robin bij afwezigheid van …Lees meer »
 • Blauw-Wit wint met ruime cijfers van Volharding

  Blauw-Wit wint met ruime cijfers van Volharding

  Voor Blauw-Wit 1 stond, na de afgelaste wedstrijd tegen ZKV van vorige week, dit weekend de eerste zaalwedstrijd op het programma tegen Volharding. Volharding heeft vorige week nipt verloren van Voltreffers en behoort toch zeker tot de subtop van deze …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 incasseert nederlaag tegen koploper Stormvogels

  Blauw-Wit 1 incasseert nederlaag tegen koploper Stormvogels

  Op zaterdag 30 september moesten Blauw-Wit 1 en 2 naar West-Kapelle voor de uitwedstrijden tegen K.V. Stormvogels. Blauw-Wit 2 verloor helaas en moest hun plek in de ranglijst afstaan aan Stormvogels 2. Om 16 uur wachtte Blauw-Wit 1 de moeilijke …Lees meer »
 • Blauw-Wit A1 wint met grote cijfers van Tjoba A2

  Blauw-Wit A1 wint met grote cijfers van Tjoba A2

  Afgelopen zaterdag had Blauw-Wit A1 de 5e wedstrijd van het seizoen, tegen KV Tjoba A2. De eerste wedstrijd was tegen datzelfde Tjoba A2 en daar werd het enige punt van het seizoen gepakt. Nu, in een veel betere vorm, is …Lees meer »
 • Volle buit voor Blauw-Wit

  Volle buit voor Blauw-Wit

  Op zaterdag 23 september stond de tweede thuiswedstrijd op het programma. Op deze prachtige nazomer zaterdag, zagen Blauw-Wit 1&2 eerst BW 3 winnen van Fortis, waarna ook het tweede de winst pakte tegen Goodluck 2. Voor Blauw-Wit 1 zat er …Lees meer »
 • Blauw-Wit C1 pakt eerste punten tegen Luctor C1

  Blauw-Wit C1 pakt eerste punten tegen Luctor C1

  Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd voor onze nieuwe C’s op het programma. Er is dit jaar veel voor hen veranderd: een hogere korfbalpaal (nu 3,5 meter), een grotere en zwaardere bal (een 5-je) en het wisselen om de 2 …Lees meer »
 • Verdiende zege voor Blauw-Wit 1

  Verdiende zege voor Blauw-Wit 1

  Op zaterdag 9 september stond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe veldseizoen op het programma. Het eerste mocht het opnemen tegen Luctor 1 en daar moest toch van gewonnen worden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Blauw-Wit startte voortvarend. Men …Lees meer »
 • Blauw-Wit E2 verliest eerste wedstrijd van het veldseizoen

  Blauw-Wit E2 verliest eerste wedstrijd van het veldseizoen

  Afgelopen zaterdag, 2 september, stond voor Blauw-Wit E2 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Het was een thuiswedstrijd tegen Togo E1.Blauw-Wit opende de wedstrijd goed. Maar na een paar minuten scoorde Togo de 0-1. Daarna pakte Togo een aantal doelpunten …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 begint competitie met verlies tegen VIOS 1

  Blauw-Wit 1 begint competitie met verlies tegen VIOS 1

  Op zaterdag 2 september stond voor Blauw-Wit 1 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Er mocht meteen worden afgereisd naar Willemstad voor de uitwedstrijd tegen VIOS 1. Er werd weer eens ouderwets op gras gespeeld en Blauw-Wit pakte een 0-1 voorsprong. Maar men gaf …Lees meer »
 • Blauw-Wit A1 wint de laatste derby van het seizoen van Togo A1!

  Blauw-Wit A1 wint de laatste derby van het seizoen van Togo A1!

  Afgelopen zaterdag 28 mei werd de laatste wedstrijd van de A1 gespeeld. Dé derby in de brandende zon tegen TOGO A1. Een ploeg waarvan ze natuurlijk moesten winnen. Het was de laatste wedstrijd als team. Een paar zullen hierna helaas …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 verliest in stromende regen van Ventura Sport 1

  Blauw-Wit 1 verliest in stromende regen van Ventura Sport 1

  Zaterdag 13 mei startte de wedstrijd van het eerste van BW in de stromende regen in Strijen tegen Ventura Sport. Blauw-Wit startte geconcentreerd en gingen in de eerste helft gelijk op met Ventura Sport. In de 10e minuut stond de …Lees meer »
 • Blauw-Wit 1 wint de degradatiekraker van Olympia 1

  Blauw-Wit 1 wint de degradatiekraker van Olympia 1

  Afgelopen zaterdag werd in de brandende zon de degradatiekraker gespeeld in Spijkenisse tussen Blauw-Wit 1 en Olympia 1. Bij winst voor Blauw-Wit is lijfsbehoud zo goed als zeker, bij winst voor Olympia staan de ploegen weer gelijk. Voor beide ploegen …Lees meer »
 • Blauw-Wit C1 speelt prima wedstrijd maar verliest van KVK C1

  Blauw-Wit C1 speelt prima wedstrijd maar verliest van KVK C1

  Afgelopen zaterdag, op 6 mei, speelden we thuis tegen Kapelle, een jongensteam. We hadden 2 invallers omdat er 2 van ons team op vakantie waren en 1 was er geblesseerd. In de rust stond het 2-2. Na de rust gingen …Lees meer »