Nieuws

 • Korfbalkamp weer groot feest!

  Korfbalkamp weer groot feest!

  Het laatste weekend van juni vond weer het jaarlijkse jeugdkamp plaats. En ook dit jaar was het weer een groot succes 🙂 Vrijdagavond na oppompen van de luchtbedden en inrichten van de slaapplekken was het tijd voor de eerste activiteit. …Lees meer »
 • In memoriam erelid Lien Kraak

  In memoriam erelid Lien Kraak

  Ons bereikte het verdrietige bericht van het overlijden van ons erelid Lien Kraak. Mevrouw Kraak heeft voor KV Blauw-Wit onnoemlijk veel betekend. Decennia lang was zij actief op en naast onze korfbalvelden. Jarenlang moedigde mevrouw Kraak, totdat het echt niet meer ging, …Lees meer »
 • Stem op Blauw Wit tijdens de Rabobank Clubkas campagne!

  Stem op Blauw Wit tijdens de Rabobank Clubkas campagne!

  K.V. Blauw Wit doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Wie kunnen er stemmen?Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 kunnen jullie …Lees meer »
 • Kampioenswedstrijd Blauw-Wit 1

  Kampioenswedstrijd Blauw-Wit 1

  Aanstaande zaterdag op 10 februari kan Blauw-Wit 1 kampioen worden in de vierde klasse. Deze kampioenswedstrijd vindt plaats in Terneuzen, tegen Luctor 1 om 16:50 uur. Het hele zaalseizoen heeft Blauw-Wit 1 laten zien niet thuis te horen in de …Lees meer »
 • Korfbalplaatjesactie K.V. Blauw Wit zondag 17 september van start!

  Korfbalplaatjesactie K.V. Blauw Wit zondag 17 september van start!

  Het is bijna zo ver. Zondag 17 september a.s. start dan eindelijk de korfbalplaatjesactie van KV Blauw Wit in samenwerking met de Agrimarkt in Goes. Van 17 september t/m 11 november ontvangt iedere klant van de Agrimarkt Goes bij iedere …Lees meer »
 • Pasavond Blauw-Wit kledinglijn

  Pasavond Blauw-Wit kledinglijn

  Komend seizoen heeft Blauw-Wit een eigen kledinglijn met onder andere inschietshirts, trainingspakken, wedstrijdbroekjes en -rokjes en meer. Op donderdag 7 september kan je in de kantine tussen 19 en 20.30 uur deze Blauw-Wit kleding komen passen. Kun je niet of wil …Lees meer »
 • Welpenochtend bij K.V. Blauw-Wit

  Welpenochtend bij K.V. Blauw-Wit

  Op zaterdag 23 september van 10:00 - 11:30 uur organiseert Blauw-Wit speciaal voor de allerkleinsten een welpenochtend. Hier kan iedereen van 3 t/m 6 jaar aan deelnemen, inclusief vriendjes en vriendinnetjes (of papa en mama). Deelname is gratis! Zien wij jou …Lees meer »
 • KV Blauw-Wit plaatjes sparen bij de Agrimarkt

  KV Blauw-Wit plaatjes sparen bij de Agrimarkt

  De Agrimarkt heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. Plaatjes van jezelf en andere leden zijn medio augustus en september verkrijgbaar bij de Agrimarkt in Goes. …Lees meer »
 • Mini’s starten vanaf september!

  Mini’s starten vanaf september!

  Vanaf september start Blauw-Wit weer met een nieuwe groep mini's. Bekijk snel de flyer hieronder en geef je op!Lees meer »
 • Rijschool Tinus Mixtoernooi 2017

  Rijschool Tinus Mixtoernooi 2017

  A.s. zaterdag 17 juni is het weer mixtoernooi! Van 10:00 uur tot 16:00 uur worden er verschillende wedstrijdjes gespeeld, met aansluitend een barbecue. Maar er is meer! Om 11:30 uur starten de jeugdspelen voor de leeftijden 4 t/m 6 en 7 …Lees meer »
 • Nieuwe shirtsponsors Blauw-Wit 2 en Blauw-wit E1!

  Nieuwe shirtsponsors Blauw-Wit 2 en Blauw-wit E1!

  Goed nieuws voor twee teams van Blauw-Wit! De Haze Consultancy steekt de E's van Blauw-Wit in het nieuw en is de nieuwe shirtsponsor van dit team. Afgelopen zaterdag speelden zij voor het eerst in de nieuwe shirts tegen Tjoba E2. …Lees meer »
 • Niek Flipse benoemd tot Ridder In De Orde van Oranje-Nassau

  Niek Flipse benoemd tot Ridder In De Orde van Oranje-Nassau

  Vandaag is Niek Flipse, ons erelid en oud-voorzitter, benoemd tot Ridder In de Orde van Oranje-Nassau. Hij heeft deze onderscheiding gekregen voor zijn vele uren vrijwilligerswerk (100 uur per maand, 40 jaar lang!) in het onderwijs en de sport. De …Lees meer »
 • De Haze Consultancy nieuwe shirtsponsor Blauw-Wit 1!

  De Haze Consultancy nieuwe shirtsponsor Blauw-Wit 1!

  Wij zijn blij om te mogen verkondigen dat De Haze Consultancy voor de komende drie jaar de shirtsponsor van K.V. Blauw-Wit 1 is!Met ingang van seizoen 2017-2018 is De Haze Consultancy de nieuwe shirtsponsor van het eerste team van korfbalvereniging Blauw-Wit. …Lees meer »
 • Geslaagde eerste editie diner rouler

  Geslaagde eerste editie diner rouler

  Zaterdag 22 april vond voor de eerste keer het Blauw-Wit diner rouler plaats georganiseerd door Evy en Thomas. Een diner waar je voor ieder gerecht op een andere locatie moest zijn. Vier leden hadden zich opgegeven als host: Jeroen&Monique, Iris, …Lees meer »